Skocz do zawartości
adriankabat32

Bot do zarabiania na Afiliacji

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka ! 

Chciałem wszystkim przedstawić bota do afiliacji.

Na początek zaznaczę że każda osoba, która zarejestruje się z mojego polecenia otrzyma kod na 50$, które po 48 godzinach bot uruchamia i zaczynają dla niego pracować. ( Bez rejestracji z polecenia i bez użycia kodu nie dostaniecie 50$ na start ).

Na początek przechodzimy na stronę ai.marketing logujemy się za pomocą emaila google.

Następnie przechodzimy do zakładki - Uzupełnienie i wybieramy pierwszą opcję z góry że posiadamy kupon rabatowy i wklejamy " P96R-N8IV-FHXB-6OSA " kod rabatowy najlepiej jest skopiować i wkleić.

Jak już mamy wszystko zrobione czekamy do 48 godzin, aż Bot nam się uaktywni i zacznie dla nas zarabiać.

Poniżej zostawiam screena jak to wygląda. Dodam tylko że dużo osób w to weszło i zainwestowało swoje pieniądze i to nawet nie małe, bo program jest wypłacalny.

Po więcej informacji zapraszam na Priv ! 

 

1.png

Odnośnik do komentarza

Dołącz do nas za darmo i naucz się zarabiać!

  • Dostęp do darmowych poradników pokazujących krok po kroku jak zarabiać w Internecie
  • Sposoby zarabiania niepublikowane nigdzie indziej
  • Aktywna społeczność, która pomoże Ci rozwiązać problemy i doradzi
  • Profesjonalne treści na temat SEO, social media, afiliacji, kryptowalut i wiele więcej!

 

 

A tutaj masz przepis na gołąbki. Statystycznie wychodzą dobre, po rozmiar garnków zgłoś się na prv

Gołąbki

Zapraszam po mój bardzo stary przepis na tradycyjne gołąbki z mięsa wieprzowego, bez dodatku ryżu. Gołąbki są delikatne, bez zbędnych składników oraz zasmażki. Można je szykować i z młodej i ze starej kapusty.

- przepis krok po kroku
- dużo porad oraz kilka wersji na dodatki
- polski obiad, który można szykować cały rok

Czas przygotowania: 1 godzina
Czas duszenia: 1 godzina 30 minut
Liczba porcji: około 17 sztuk

Kaloryczność kcal: 85 w 1 gołąbku
Składniki:
  • 700 g mielonej łopatki wieprzowej
  • główka kapusty - białej lub włoskiej
  • 1,5 szklanki bulionu lub odlanego rosołu
  • 1 średnia cebula - około 200 g
  • łyżka oleju roślinnego
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego lub koncentratu
  • przyprawy: po płaskiej łyżeczce soli i pieprzu

Gołąbki

Szklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.

Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około 17 gołąbków. 

Przed szykowaniem gołąbków zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz użyć np. kapusty pekińskiej zamiast zwykłej białej lub dodać do farszu ryż. Na koniec opisuję również jak zrobić gołąbki z piekarnika.

Gołąbki, 1

 

Przepis na gołąbki

Potrzebujesz około 700 gramów mięsa wieprzowego. Według mnie najlepsza do gołąbków jest łopatka wieprzowa. Na gołąbki nada się również mieszanka karkówki z chudą szynką lub też  biodrówka, którą gorąco polecam. Mięso zmiel w maszynce na średnich oczkach. Jeśli nie masz maszynki, to polecam zakup mięsa u rzeźnika z możliwością zmielenia mięsa na miejscu w sklepie. 

Cebulę obierz i bardzo drobno poszatkuj. Zazwyczaj wybieram cebulę czosnkową lub zwykła białą, ale ta cukrowa też zbędzie dobra. Podsmażaj ją na oleju przez około 5 minut (lub trochę dłużej) i dodaj do miski ze zmielonym mięsem. Dodaj po płaskiej łyżeczce soli i pieprzu oraz dwie łyżki bułki tartej. Całość dobrze wymieszaj.

Porada: Aby przygotować gołąbki z ryżem w farszu należy ugotować wcześniej 50 gramów białego ryżu (po ugotowaniu wyjdzie Ci około 140 gramów ryżu). Ugotowany i odsączony ryż wymieszaj z masą mięsną z cebulką i przyprawami. Sprawdź smak farszu i w razie potrzeby dopraw go. Zamiast ryżu można też użyć kaszy jęczmiennej lub gryczanej. 

Gołąbki, 2

Przygotuj duży, szeroki garnek. Wlej wody do 1/3 jego wysokości. Włącz palnik. Użyłam kapusty młodej, ale można też sięgnąć po kapustę starą lub kapustę pekińską. Liście kapusty można sparzyć na kilka sposobów. Ja proponuję najpierw usunąć nożem głąb. Należy wyciąć odwrotnie ułożony stożek z głąba. Wówczas łatwiej będzie zdejmować miękkie liście. Kapustę umieść we wrzącej już wodzie, dziurą po głąbie do dołu. Po dwóch minutach przekręć kapustę i poczekaj jeszcze 2-3 minut zanim zdejmiesz pierwsze liście. Zdejmuj po 2-3 liście. Zwijaj gołąbki i zdejmuj kolejne liście. (Z kapusty pekińskiej wystarczy zdjąć liście i zanurzyć je przez 2 minuty we wrzątku). 

 

Każdy liść posiada po środku grubszy nerw. Należy go delikatnie usunąć (nie za głęboko, ponieważ jest ryzyko wypadania farszu). Można również obciąć wystające zgrubienie ostrym nożem.

Umieść w dłoni porcję farszu wielkości mandarynki. Lekko ją spłaszcz, wydłuż i przenieś na liść przy wyciętym nerwie. Złóż do środka boki liścia. Zwijaj ciasno gołąbka od grubszego nerwu, do krawędzi liścia na drugim jego końcu.

Gołąbki, 3

Zwiń tak partiami wszystkie gołąbki póki starczy Ci farszu. Wodę z garnka wylej. Na jego dnie ułóż kilka liści, które były już za małe do zwijania gołąbków. Układaj obok siebie gołąbki. Ułożysz zapewne 2-3 warstw. Jeśli boisz się, że liście kapusty umieszczone na dnie mogą się przypalić, to polecam wyłożyć tam wcześniej kilka plasterków słoniny. 
Gołąbki, 4
 
Gołąbki, 5

Gołąbki zalej bulionem warzywnym lub drobiowym wymieszanym z przecierem pomidorowym. Przykryj garnek i gotuj je na małej mocy przez około 1,5 godziny. Pod koniec duszenia możesz dać łyżkę siekanej natki pietruszki lub koperku.

Porada: Młoda kapusta oraz kapusta biała mogą się ugotować/zmięknąć znacznie szybkiej niż np. kapusta włoska. 
Gołąbki, 6

Gołąbki podawaj od razu po ugotowaniu. Najlepiej smakują z ziemniakami z wody. Polej je delikatnym, rzadkim lekko pomidorowym rosołem i posyp dodatkowo świeżo siekanym koperkiem lub też natką pietruszki. 

Porada: Gołąbki z piekarnika to wersja równie prosta w przygotowaniu. Gołąbki zawinięte w kapustę należy ułożyć jeden obok drugiego w dużym naczyniu żaroodpornym (wcześniej dno formy wyłóż kiściami kapusty, które porwały się lub były za małe do zawijania gołąbków). Gołąbki umieść na środkowej półce w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Ustaw opcję pieczenia góra/dół. Naczynie z gołąbkami przykryj i piecz przez 50 minut (lub dłużej, jeśli kapusta jest nadal za twarda). Po tym czasie zalej je sosem pomidorowym. Sos pomidorowy to np: 1 szklanka bulionu; 2 szklanki przecieru pomidorowego; 4 łyżki koncentratu; po łyżeczce soli i oregano oraz pół łyżeczki pieprzu. Gołąbki z sosem umieść ponownie w piekarniku i zapiekaj je już bez przykrycia przez około 20 minut lub dłużej (ta sama temperatura). 
Gołąbki, 7

A poniżej zdjęcia pysznych gołąbków z dodatkiem doprawionego sosu/wywaru odlanego z ugotowanych gołąbków. Sos pomidorowy do gołąbków jest pyszny i sprawia, że gołąbki smakują jeszcze lepiej.
Gołąbki, 8
 
Gołąbki, 9

Smacznego.
Edytowane przez SirVinci
  • Super 2
  • Haha 2
Odnośnik do komentarza

Twój temat został uznany za przedawniony, wyczerpany lub nieodpowiedni (łamiący regulamin forum) i trafił do działu "Archiwum - Kosz" oraz został zamknięty. Tematy w giełdzie wymagają odpowiedniego szablonu (zobacz przypięty temat w odpowiednim dziale giełdy). Jeśli uważasz decyzję za niesłuszną zapoznaj się z regulaminem forum, a następnie skontaktuj się z Administracja forum.

  • Haha 1
Odnośnik do komentarza
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystanie. Polityka prywatności .